Over

Freelance PR expert Renée van der Hoff

Renée van der Hoff is de ‘mind behind’ Desk Dertig. Ze is gepassioneerd over reizen, duurzaam leven, muziek én schrijven. Sinds het afronden van de opleiding Marketing & Communicatie is ze actief geweest voor onder andere de Bossche Kermis, VPRO/3voor12, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, diverse festivals en concerten uit eigen organisatie.

In 2014 begon ze haar eerste blog gericht op relaties, geluk en persoonlijke groei.
Het schrijven beviel zo goed dat ze in 2014 ook voor diverse muziekplatforms begon te schrijven, zoals VPRO/3voor12, Ghost Cult Magazine en Ragherrie.

Tot ze in 2015 besloot haar leven om te gooien en op wereldreis te gaan.
Om vrienden en familie op de hoogte te houden startte ze Meet Me At The Beach, inmiddels is dit blog uitgegroeid tot een waar sociaal platform. Met haar ervaring in de marketing en communicatie bleek het geen moeilijke opgave om haar blog in de publiciteit te krijgen. Vanaf 2018 is Renée niet alleen bezig met haar blog, maar biedt ze deze diensten ook aan aan anderen.

Renée is erg bewust bezig met de impact die zij heeft op het milieu, daarnaast is ze een groot liefhebber van verre reizen en heeft ze een passie voor muziek.

Renée van der Hoff voor nu.nl

Desk Dertig voor Workjuice

 

Desk Dertig voor Startersdagen.com

 

Desk Dertig voor Business Insider